Veel gestelde vragen

Staat uw vraag niet bij de veelgestelde vragen of wilt u een opmerking doorgeven? Bel dan met ons reserveringskantoor: op het nummer 038-344 6300 (lokaal tarief) of vanuit België 0031 38-344 6300. Het reserveringskantoor is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 21.00 uur, zaterdag van 09.00 uur tot 18.00 uur.

Mag mijn huisdier mee naar Vakantieboerderij Zeediekhoeve?

In verband met hygiëne zijn huisdieren niet toegestaan in onze accommodaties.

Ik wil meerdere overnachtingen boeken. Hoe doe ik dit?

Als u online boekt betekent dit dat u voor elk verblijf een aparte boeking zult moeten maken. Bij een telefonische boeking dient u vooraf aan te geven dat u meerdere overnachtingen tegelijkertijd wilt boeken. Indien u meerdere verblijven naast elkaar wenst, dient u dit ook bij de reservering aan te geven. Dit geeft geen garantie!
Als u met meer dan 7 dagen wilt komen of meer dan 2 weekenden wilt boeken dan kunnen wij een aantrekkelijke korting aanbieden. Wij maken graag een aanbod op maat voor u.

Hoelang duurt een weekend-, midweek- en weekverblijf?

Een weekendverblijf is van vrijdag 16.00 uur en eindigt op maandag 10.00 uur (3 nachten).
Een midweekverblijf is van maandag 16.00 uur en eindigt op vrijdag 10.00 uur (4 nachten).
Een weekverblijf is van vrijdag 16.00 uur tot vrijdag 10.00 uur òf maandag 16.00 uur tot maandag 10.00 uur (7 nachten).

Wanneer krijg ik mijn waarborgsom terug?

Bij de Zeediekhoeve Kamperzeedijk ontvangt u uw borgsom binnen 7 dagen – na vertrek – retour!

Is het ook mogelijk om gebruik te maken van de faciliteiten bij Vakantieboerderij Zeediekhoeve zonder dat ik op er verblijf?

Bij ons kunt u, tegen betaling, gebruik maken van de faciliteiten (step- en kanoverhuur) van de Vakantieboerderij zonder dat u bij de Zeediekhoeve verblijft. Indien u gebruik wenst te maken van de faciliteiten, raden wij u aan contact op te nemen met de receptie. Zij kunnen u precies vertellen of dit mogelijk is en welke kosten hieraan verbonden zijn.

Ben ik verplicht bedlinnen af te nemen bij een verblijf?

Bedlinnen is een verplichte afname bij de Zeediekhoeve. De kosten hiervoor bedragen € 7,50 per persoon per verblijf.

Wanneer moet ik uiterlijk mijn reservering betalen?

U dient 15 dagen na reservering de eerste aanbetaling volgens uw bevestiging te hebben voldaan. Het restbedrag dient u 8 weken vóór aankomst te hebben voldaan. Indien u een reservering maakt binnen 8 weken voor aankomst, dan dient u per omgaande het gehele factuurbedrag te voldoen. Als bij aankomst op de Zeediekhoeve blijkt dat het reserveringsbedrag nog niet (volledig) is bijgeschreven op de bankrekening, dan dient u het (restant van het) reserveringsbedrag alsnog ter plekke te voldoen. Reserveert u binnen 3 werkdagen (last minute) voor aankomst, dan dient u bij aankomst het gehele factuurbedrag te voldoen. Bij niet tijdige betaling zullen wij uw reservering conform onze voorwaarden annuleren. Bij de huur is inbegrepen: elektriciteit, gas, water en verwarming en het eerste kinderbedje (excl. bedlinnen) en kinderstoel.

Hoe kan ik een aanbieding of last minute telefonisch reserveren?

Mocht u van een aanbieding gebruik willen maken, dan kunt u dat direct online reserveren. Doet u dat toch liever telefonisch, dan moet u altijd een actiecode vermelden. Deze wordt genoemd bij de omschrijving van de aanbieding.

Kan ik op een wachtlijst geplaatst worden als mijn voorkeur niet meer beschikbaar is?

Het is niet mogelijk om u op een wachtlijst te plaatsen als uw accommodatie en periode van voorkeur niet meer beschikbaar is. U kunt wel regelmatig onze website bezoeken om real time onze beschikbaarheid te kunnen bekijken.

Moet ik een aanbetaling doen?

Ja, u dient 15 dagen na uw reservering een eerste aanbetaling te doen. Dit bedrag bestaat uit 25 % van de huur, heffingen en bedlinnenkosten.

Kan ik ook een afwijkend verblijf reserveren?

Kies uw eigen aankomstdag; Vakantieboerderij Zeediekhoeve biedt u de mogelijkheid om op afwijkende dagen aan te komen dan de gebruikelijke maandag of vrijdag.

Ik heb een betaling dubbel overgemaakt. Wat nu?

Mocht dit het geval zijn, neem dan contact op met ons reserveringskantoor: op het nummer 038-344 6559 (lokaal tarief) of vanuit België 0031 38-344 6300. Het reserveringskantoor is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 21.00 uur, zaterdag van 09.00 uur tot 18.00 uur.

Mag ik een optie nemen?

Indien u nog niet definitief wilt reserveren, dan kunt u een optie nemen voor 24 uur. Een optie nemen kan alleen telefonisch via telefoonnummer 038-344 6300. De optie blijft 24 uur voor u staan, na 24 uur vervalt deze automatisch.

Kan ik de Zeediekhoeve eerst bezichtigen?

Uiteraard! Gelieve eerste contact opnemen met ons reserveringskantoor. Zij nemen u graag mee, voor een bezichtiging in de luxueuze Zeediekhoeve.

Ik heb een boeking gemaakt. Is deze nu ook definitief?

Ja, deze is gelijk definitief. Wij checken eerst de beschikbaarheid van de Zeediekhoeve in onze database. U krijgt hierna per e-mail of telefoon de bevestiging.

Wat is het maximum aantal personen?

Het maximaal aantal personen staat, zowel op de website als in onze brochures, nauwkeurig aangegeven, 12 personen. Eén of twee baby’s t/m 2 jaar zijn toegestaan boven het maximum aantal personen. Dit dient u éérst aan te vragen bij uw reservering. Het is niet toegestaan meer personen mee te nemen dan waarvoor onze accommodatie geschikt is, dit i.v.m. comfort en veiligheid. De Zeediekhoeve is immers ingericht voor het aantal personen wat aangegeven is.