Veel gestelde vragen

Staat uw vraag niet bij de veelgestelde vragen of wilt u een opmerking doorgeven? Neem dan contact op met ons via e-mail: info@zeediekhoeve.nl. Voor dringende vragen kunt u WhatsAppen of bellen naar 06 53791357.

Mag mijn huisdier mee naar Vakantieboerderij Zeediekhoeve?

In verband met hygiëne zijn huisdieren niet toegestaan in onze accommodatie.

Ik wil meerdere overnachtingen boeken. Hoe doe ik dit?

Als u online boekt betekent dit dat u voor elk verblijf een aparte boeking zult moeten maken. Indien u meerdere verblijven naast elkaar wenst, dient u dit ook bij de reservering aan te geven. Dit geeft geen garantie!
Als u meer dan 7 dagen wilt komen of meer dan 2 weekenden wilt boeken dan kunnen wij een aantrekkelijke korting aanbieden. Wij maken graag een aanbod op maat voor u.

Hoelang duurt een weekend-, midweek- en weekverblijf?

Een weekendverblijf is van vrijdag 16.00 uur en eindigt op zondag 20.00 uur (2 nachten).
Een lang weekend duurt van vrijdag 16.00 tot maandag 10.00 (3 nachten).
Een midweekverblijf is van maandag 16.00 uur en eindigt op vrijdag 10.00 uur (4 nachten).
Een weekverblijf is van vrijdag 16.00 uur tot vrijdag 10.00 uur òf maandag 16.00 uur tot maandag 10.00 uur (7 nachten).

Wanneer krijg ik mijn waarborgsom terug?

Bij de Zeediekhoeve Kamperzeedijk hoeft u vooraf geen borg te betalen. Wij vertrouwen op uw eerlijkheid als er onverhoopt wel iets kapot is gegaan.

Is het ook mogelijk om gebruik te maken van de faciliteiten bij Vakantieboerderij Zeediekhoeve zonder dat ik op er verblijf?

Bij ons kunt u, tegen betaling, gebruik maken van de faciliteit (kanoverhuur) van de Vakantieboerderij zonder dat u bij de Zeediekhoeve verblijft. Indien u gebruik wenst te maken van deze faciliteit, raden wij u aan contact op te nemen via mail of telefoon.

Ben ik verplicht bedlinnen af te nemen bij een verblijf?

Bedlinnen is een verplichte afname bij de Zeediekhoeve. De kosten hiervoor bedragen € 7,50 per persoon per verblijf.

Wanneer moet ik uiterlijk mijn reservering betalen?

U dient 14 dagen na reservering de eerste aanbetaling (25%) volgens uw bevestiging te hebben voldaan. Het restbedrag dient u 4 weken vóór aankomst te hebben voldaan. Indien u een reservering maakt binnen 8 weken voor aankomst, dan dient u per omgaande het gehele factuurbedrag te voldoen (75%). Als bij aankomst op de Zeediekhoeve blijkt dat het reserveringsbedrag nog niet (volledig) is bijgeschreven op de bankrekening, dan dient u het (restant van het) reserveringsbedrag alsnog ter plekke te voldoen. Reserveert u binnen 3 werkdagen (last minute) voor aankomst, dan dient u bij aankomst het gehele factuurbedrag te voldoen. Bij niet tijdige betaling zullen wij uw reservering conform onze voorwaarden annuleren. Bij de huur is inbegrepen: elektriciteit, gas, water en verwarming, het kinderbedje (excl. bedlinnen) en kinderstoel.

Kan ik op een wachtlijst geplaatst worden als mijn voorkeur niet meer beschikbaar is?

Het is niet mogelijk om u op een wachtlijst te plaatsen als uw accommodatie en periode van voorkeur niet meer beschikbaar is. U kunt wel regelmatig onze website bezoeken om real time onze beschikbaarheid te kunnen bekijken.

Moet ik een aanbetaling doen?

Ja, u dient 15 dagen na uw reservering een eerste aanbetaling te doen. Dit bedrag bestaat uit 25 % van de huur, heffingen en bedlinnenkosten.

Kan ik ook een afwijkend verblijf reserveren?

Kies uw eigen aankomstdag; Vakantieboerderij Zeediekhoeve biedt u de mogelijkheid om op afwijkende dagen aan te komen dan de gebruikelijke maandag of vrijdag.

Ik heb een betaling dubbel overgemaakt. Wat nu?

Mocht dit het geval zijn, neem dan contact op met ons via mail of telefoon. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk helpen!

Kan ik de Zeediekhoeve eerst bezichtigen?

Uiteraard! Gelieve eerste contact opnemen voordat u de Zeediekhoeve komt bezichtigen.

Ik heb een boeking gemaakt. Is deze nu ook definitief?

Een boeking wordt pas rechtsgeldig zodra wij deze hebben bevestigd. Dan krijgt u een bevestiging per e-mail en is uw boeking definitief.

Wat is het maximum aantal personen?

Het maximaal aantal personen is 14 (+ één baby t/m 2 jaar). Het is niet toegestaan meer personen mee te nemen dan waarvoor onze accommodatie geschikt is, dit i.v.m. comfort en veiligheid. De Zeediekhoeve is immers ingericht voor het aantal personen wat aangegeven is.