Zeediekhoeve Kamperzeedijk

Tijdens uw verblijf in de luxueuze Zeediekhoeve voor maximaal 12 personen (+ twee baby’s t/m 2 jaar.) kunt u genieten van een heerlijke ontspannen vakantie waar het u aan niets ontbreekt. De Zeediekhoeve is rookvrij en uitgerust van vele zit-, eethoek- en slaapgelegenheden.

Dat is nog eens super-de-luxe!

De Zeediekhoeve is uitgerust met gratis Wi-Fi draadloos internet, een breedbeeld flatscreen TV, radio-,cd-, dvd-speler, gashaard, open luxe keuken met (wederom) een breedbeeld flatscreen TV, vaatwasmachine, 2 koffiezetapparaten, pannenset, bestek, combimagnetron, CV, en heel veel meer. Een aparte wasruimte met wasmachine en droger. De Zeediekhoeve heeft in zijn geheel, op de gegaande grond, vloerverwarming. De Zeediekhoeve is tevens voorzien van een wellnessruimte met eigen douche(s), bad, was- en toiletgelegenheden. Ontdek bij de Zeediekhoeve de ontspannende werking van een bubbelbad mét jetstream.

Zeediekhoeve is vakantie voor u en uw kinderen

Bij de Zeediekhoeve kunnen kinderen van verschillende leeftijden zich prima vermaken. Bezoek dé eierleggende kippen, bijna elke morgen vers! Wie houdt er niet van om lekker te springen in de vakantie? De Zeediekhoeve beschikt over erkend viswater, een grote trampoline, schommels, mammoetskelters (6 x), steppen (6 x), kano’s (10 x) en een meerdere terrassen om heerlijk te gaan barbecuen. Het kán zijn dat u bij de vakantieboerderij opeens een haas, konijn of reeën tegenkomt! Want midden in het Nationaal Landschap IJsseldelta, is midden in de natuur! Het speciale vakantiegevoel heeft u bij ons direct te pakken. En zo hoort het ook, want daar heeft u lekker vakantie voor. Lekker vrij …wedden dat ontspannen bij ons helemaal vanzelf gaat?

Interieuromschrijving

Begaande grond: Welkomsthal, toilet, één grote slaapkamer (Slaapkamer 1; met één tweepersoonsbed.), Livingroom (2x), breedbeeld flatscreen TV (2x), radio- en cd/dvd-speler, gashaard, open luxe keuken met o.a. vaatwasmachine, twee koffiezetapparaten, pannenset, bestek, combimagnetron, CV, etc. Een aparte wasruimte voorzien van wasmachine en droger. De Zeediekhoeve heeft in zijn geheel, op de gegaande grond, vloerverwarming. De Zeediekhoeve is voorzien van een wellnessruimte met eigen douche (2x), bad, was en toiletgelegenheden. Ontdek bij de Zeediekhoeve de ontspannende werking van een bubbelbad mét jetstream.

Op de eerste etage: Vier compleet ingerichte slaapkamers, (Slaapkamer 2; met drie éénpersoonsbedden. Slaapkamer 3; met drie éénpersoonsbedden. Slaapkamer 4; met twee éénpersoonsbedden, 1 kinderbed en één tweepersoonsbed, Slaapkamer 5; met twee éénpersoonsbedden en één tweepersoonsbed.), een ruime overloop, met toilet, aparte luxueuze douche, en nog één aparte luxueuze wasgelegenheid.

Algemeen: Dekbed(den) en kussens aanwezig, bij aankomst zijn alle bedden voorzien van een nieuw stel (geseald) bedlinnenpakket, kinderbox aanwezig, mammoet skelters, kinderschommel, verwarming (CV, vloerverwarming), terras met vuurkorf, tuinmeubilair. De Zeediekhoeve beschikt over twee toiletten, een ruime afgesloten parkeerterrein, twee afvalcontainers, is kindvriendelijk en sinds de oplevering (anno 2009) rookvrij .

Directe omgeving: Het witte bruggetje, en opgenomen in wandelroute Zuiderzeepad, kaarsrechte Wetering (heerlijk zwem- en erkend viswater) van liefst 1.500 meter, dé kolk (erkend viswater) van Kamperzeedijk met bijbehorende bebossing, rivier ‘de goot’ (een zeer geliefd sportvislocatie met veel vis), en we zijn omzoomd door dé rietlanden van het Nationaal Landschap IJsseldelta. Dit alles binnen loopafstand van de Zeediekhoeve.

Wij kijken er naar uit om u straks als gast bij de Zeediekhoeve te ontvangen.